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	Abstract	
[bookmark: _Hlk13974497]This submission proposes resolutions for following 2 CIDs received for SAB:
22032, 22284
Revisions:
· Rev 0: Initial version of the document.




Interpretation of a Motion to Adopt

A motion to approve this submission means that the editing instructions and any changed or added material are actioned in the TGbe Draft. This introduction is not part of the adopted material.

Editing instructions formatted like this are intended to be copied into the TGbe Draft (i.e. they are instructions to the 802.11 editor on how to merge the text with the baseline documents).

TGbe Editor: Editing instructions preceded by “TGbe Editor” are instructions to the TGbe editor to modify existing material in the TGbe draft. As a result of adopting the changes, the TGbe editor will execute the instructions rather than copy them to the TGbe Draft.

	CID
	Commenter
	Section
	Pg.Ln
	Comment
	Proposed Change
	Resolution

	22032
	Joseph Levy
	9.4.2.312.2.4
	255.33
	The Beacon Interval Present subfield description it unnecessarily complex, How this subfield is used in MLO is described clause 35,  This behavior should not be defined in clause 9.  Simplify the subfield description.
	Replace: "The Beacon Interval Present subfield indicates the presence of the Beacon Interval subfield in the STA Info field and is set to 1 if the Beacon Interval subfield is present in the STA Info field; and otherwise, it is set to 0. A non-AP STA sets the Beacon Interval Present subfield to 0 in the transmitted Basic Multi-Link element. An AP affiliated with an AP MLD that is not an NSTR mobile AP MLD sets this subfield to 1 when the element carries a complete profile. The AP affiliated with an NSTR mobile AP MLD operating on the primary link sets this subfield to 0 in the Per-STA Profile subelement corresponding to the AP affiliated with the same NSTR mobile AP MLD that is operating on the nonprimary link."  With: "The Beacon Interval Present subfield indicates the presence of the Beacon Interval subfield in the STA Info field.  A STA sets the Beacon Interval Present subfield to 1 if the Beacon Interval subfield is present in the STA Info field; and otherwise, it is set to 0."
	Rejected 

The comment fails to identify a technical issue.

The group has discussed where to include such descriptions (Clause 9 -vs- 35) in the past and it was concluded to add such descriptions in Clause 9 since the text does not describe normative behavior. Instead, it specifies the fixed values of the presence indicators to be used depending on different device types (for example, when the STA is affiliated with an AP MLD that is an NSTR mobile AP MLD, or when it is affiliated with a non-AP MLD). Similar descriptions have been used for other subfields in the Link Info field (e.g., TSF Offset Present, DTIM Info Present, etc.).  

	22284
	Brian Hart
	9.4.2.312.2.4
	259.11
	Clients typically have different power capabilities per band. When a client associates to an AP, it includes the Basic ML element, and it is possible for the client to include one Power Capability element for each link in the corresponding Per-STA Profile subelement; however the requirement to include the Power Capability element in the Per-STA Profile subelement are very unclear / missing. For instance "Power Capability" appears nowhere in the draft.
	Include explicit searchable normative text that requires the Power Capability element be included as a subelement in the Per-STA Profile subement; or equivalent
	Rejected

When a non-AP MLD performs ML (re)setup, it follows Table 9-62/9-64 and the rules specified in 35.3.3.3 to populate the contents of the (Re)Association Request frame on one of the link(s) requested for ML (re)setup. The rules in 35.3.3.3 clearly state that when the transmitting STA is an non-AP STA and the STA includes complete profile of the reported STAs, the STA Profile field carries fields and elements in the same order and subject to conditions as described in Table 9-62 (Association Request frame body) or Table 9-64 (Reassociation Request frame body). 

Moreover, clause 35.3.3.3 also states “The complete profile of a reported STA consists of all the elements and fields that would be included in a
Management frame that is of the same subtype as the frame transmitted by the reporting STA carrying the
Basic Multi-Link element as if the reported STA were to transmit the frame …” 

Thus, it is implied that a non-AP MLD can include the Power Capability element in each Per-STA Profile subelement (within the STA Profile field) when it performs ML (re)setup. 
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