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	Abstract	
[bookmark: _Hlk13974497]This submission proposes resolutions for following CID received for TGbe initial SA ballot: 
· 22043, 22377, 22378, 22411


Revisions:
· Rev 0: Initial version of the document. 
· 

Interpretation of a Motion to Adopt

A motion to approve this submission means that the editing instructions and any changed or added material are actioned in the TGbe Draft. This introduction is not part of the adopted material.

Editing instructions formatted like this are intended to be copied into the TGbe Draft (i.e., they are instructions to the 802.11 editor on how to merge the text with the baseline documents).

TGbe Editor: Editing instructions preceded by “TGbe Editor” are instructions to the TGbe editor to modify existing material in the TGbe draft. As a result of adopting the changes, the TGbe editor will execute the instructions rather than copy them to the TGbe Draft.

	CID
	Commenter
	Clause
	Page
	Comment
	Proposed Change
	Resolution

	22043
	Alfred Asterjadhi
	35.8.3.1
	623.02
	It is unclear as to what "first" refers here. Additionally it seems that this rule is not aligned with broadcast TWT rules themselves.
	Fix these inconsistencies and clarify what does the first TWT refer to.
	Revised –

Agree in principle with the comment. Proposed resolution is to simply point to the baseline subclause where the setting of the TWT field is defined.

TGbe Editor: please implement changes as shown in 11-24/0338r0 under all headings that include CID 22043.

	22377
	Muhammad Kumail Haider
	35.8.3.1
	623.01
	R-TWT announcement rules should be aligned with latest amendments to broadcast TWT operation in REVme. In particular, the rules about announcement when TWT is multiple of 1TU, vs the case of sub-TU level start time, should be revised to align with baseline.
	As in comment
	Revised –

Agree in principle with the comment. Proposed resolution is to simply point to the baseline subclause where the setting of the TWT field is defined.

TGbe Editor: please implement changes as shown in 11-24/0338r0 under all headings that include CID 22377.

	22378
	Muhammad Kumail Haider
	35.8.3.1
	623.01
	R-TWT setup and announcement rules should be revised to facilitate the case when start time and wake interval of the schedule is desired to be specified in microsecond level instead of TU level, to facilitate latency sensitive traffic with us level periods.
	Please add any additional rules needed
	Rejected –

The current spec already provides such a mechanism.

	22411
	Chaoming Luo
	23
	252.09
	According to clause 35.3.16.5.2 "An AP affiliated with an AP MLD shall not transmit a PPDU carrying an MPDU with SRS Control subfield to a non-AP STA affiliated with a non-AP MLD.", an non-AP STA would never receive a frame with an SRS Control subfield, so the capability of "support for the reception of a frame that carries an SRS Control subfield" for a non-AP does not mean much.
	Either change the meaning of "SRS Support" for non-AP;  Or make the field reserved for non-AP.
	Revised –

Agree in principle with the comment’ interpretation of that rule. However, as described in 35.4.20.1 an NSTR mobile AP MLD can transmit an SRS Control field to a STA that has indicated support of reception of SRS Control field. Hence the capability definition is correct, however the rule in 35.3.16.5.2 is missing the exception that points to 35.4.20.1. Proposed resolution adds such exception.

TGbe Editor: please implement changes as shown in 11-24/0338r0 under all headings that include CID 22411.
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1 Proposed Text:



35.8.3.1 Rules for R-TWT scheduling AP
An R-TWT scheduling AP when announcing an R-TWT schedule, shall set the Target Wake Time field in the TWT element in transmitted Management frames as defined in 26.8.3.2 (Rules for scheduling AP) when the TWT wake interval is 0 or a multiple of 1 TU, and to TSF [10:25], where TSF corresponds to the first R-TWT SP start time of the corresponding R-TWT schedule otherwise. (#22043, 22377).
The R-TWT scheduling AP shall determine the start time of R-TWT SPs that happen after the first R-TWT SP (next R-TWT SP start time) in a periodic R-TWT schedule based on the start time of the first R-TWT SP  (or next R-TWT SP) and the TWT wake interval of the corresponding R-TWT schedule.

35.3.16.5.2 End time alignment of response PPDUs using SRS Control subfield
TGbe Editor: Please change the paragraphs of the subclause below (#CID 22411):
An AP affiliated with an AP MLD shall not transmit a PPDU carrying an MPDU with SRS Control subfield to a non-AP STA affiliated with a non-AP MLD unless the AP MLD is an NSTR mobile AP MLD, in which case the AP MLD shall follow the rules in 35.3.19 (NSTR mobile AP MLD operation)(#22411)..
NOTE 1—If the received SRS Support subfield from an AP is equal to 0, a non-AP STA might not be able to perform multiple frame transmission in a TXOP over NSTR link pair(s) with the AP, unless the expected duration of solicited PPDU transmitted on NSTR link pair(s) are the same.
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