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	Abstract	
[bookmark: _Hlk13974497]This submission proposes resolutions for the following three CIDs received for TGbe LB266: 
10355, 11472, 11601

Revisions:
· Rev 0: Initial version of the document.




Interpretation of a Motion to Adopt

A motion to approve this submission means that the editing instructions and any changed or added material are actioned in the TGbe Draft. This introduction is not part of the adopted material.

Editing instructions formatted like this are intended to be copied into the TGbe Draft (i.e. they are instructions to the 802.11 editor on how to merge the text with the baseline documents).

TGbe Editor: Editing instructions preceded by “TGbe Editor” are instructions to the TGbe editor to modify existing material in the TGbe draft. As a result of adopting the changes, the TGbe editor will execute the instructions rather than copy them to the TGbe Draft.

	CID
	Clause
	Pg/Ln
	Comment
	Proposed Change
	Resolution

	10355
	35.17
	0.00
	EPCS priority access can be only envoked by MLDs. From the definition, MLD needs to be capable of supporting more than one affiliated station (STA). So, mobile devices may not always meet this condition. It means that we cannot always expect mobile devices to be capable of EPCS priority access. This is a huge restriction. And the mechanism itself doesn't rely on MLO. In that sense, there is no meaning to limit it to MLDs.
	Change the description of EPCS priority access from MLD level to STA level throughout the draft.
	[bookmark: _GoBack]Rejected

The definition of multi-link device in clause 3.2 states that an MLD can operate with a single affiliated EHT STA.  So, having EPCS capability at the MLD level does not require MLD devices that always operate with multiple links and therefore no additional procedures need be defined.

	11472
	3.1
	47.21
	Does this definition mean that EPCS does not apply to EHT non-AP STAs? Just MLDs?
	clarify the definition
	Rejected

Definition describes EPCS as an MLD-level feature.

	11601
	4.5.13
	61.10
	EPCS description in subclause 4.513 refers to AP MLDs and non-AP MLDs. How about EHT APs and EHT non-AP STAs not affiliated with any MLDs? In other words, does EPCS service is supported only by MLDs?
	Please clarify if EPCS service is only supported by MLDs, not normal EHT APs or EHT non-AP STAs.
	Rejected

Definition of EPCS in clause 3.1 clearly describes EPCS as an MLD-level feature.
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