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Abstract
This submission proposes resolutions for comments in clause 8.2.4.1.8 of TGah Draft 1.0 with the following CIDs: 1041, 1832, 2113, 2619 and 2652. 

Interpretation of a Motion to Adopt

A motion to approve this submission means that the editing instructions and any changed or added material are actioned in the TGah Draft.  This introduction is not part of the adopted material.

Editing instructions formatted like this are intended to be copied into the TGah Draft (i.e. they are instructions to the 802.11 editor on how to merge the text with the baseline documents).

TGah Editor: Editing instructions preceded by “TGah Editor” are instructions to the TGah editor to modify existing material in the TGah draft.  As a result of adopting the changes, the TGah editor will execute the instructions rather than copy them to the TGah Draft. 

	CID
	Clause Num
	P
	L
	Comment
	Propose Change
	Resolution

	1041
	8.2.4.1.8
	33
	20
	Either this para is unnecessary (the same as behavior for non-S1G STA),  or it creates an exception to material earlier in this subclause (in your baseline).
	Either remove this para,  or quote the baseline material and insert "non-SIG" or "except for an S1G STA" as appropriate to indicate the exceptions.
	Revised.

Editorial Instruction: 
Change 1st paragraph in subclause 8.2.4.1.8 to “The More Data field is 1 bit in length and is used differently by a non-DMG STA, non-S1G STA and by a DMG
STA.”
Change “non-DMG” in paragraphs other than the 1st paragraph in subclause 8.2.4.1.8 to “non-DMG and non-S1G”

	1832
	8.2.4.1.8
	55
	20
	Why change the word format from all the previous text in this clause?  "For a S1G STA" is used here whereas all the other paras start with something like "A non-DMG STA sets the More Data field to 1...".  Rewrite.
	Rewrite as "An S1G STA, sets the More Data field is set to 1 to indicate that the S1G STA has MSDUs or A-MSDUs buffered for transmission to the frame's recipient during the current SP or TXOP.  An S1G STA does not set the More Data field to 1 if it does not have any MSDUs or A-MSDUs buffered for transmission to the frame's recipient during the current SP or TXOP.
	Revised

Editorial Instruction: 
make changes as shown in 11-14/361r0

	2113
	8.2.4.1.8
	33
	20
	how to set more data field when MMPDUs buffered for transmission?
	change 'MSDUs or A-MSDUs' to  'individually addressed data or management type frames'
	Revised.

Editorial Instruction: 
make changes as shown in 11-14/361r0

	2619
	8.2.4.1.8
	33
	21
	The term " frame receipient" is not specific enough. It is better to the frame address, e.g. "...to the STA whose address appear in the RA field"
	as in comment
	Reject.

“frame receipient” is broadly used in 802.11 baseline specification.

	2652

	
	33
	24
	Using the term SP or TXOP implies EDCA. Since S1G devices may use DCF as well, make the sentence more generic.
	As stated in comment.
	Reject.

As defined in 11ah draft, A S1G STA that support one access category act as if the access category is AC_BE. It is still QoS STA. 







8.2.4.1.8 More Data field

TGah Editor: Insert the following after 6th paragraph of sub-clause 8.2.4.1.8:
For Aan S1G STA, sets the More Data field is set to 1 to indicate that the S1G STA has MSDUs, MMPDU or A-MSDUs
buffered for transmission to the frame's recipient during the current SP or TXOP. An S1G STA does not set
the More Data field to 1 if it does not have any MSDUs, MMPDU or A-MSDUs buffered for transmission to the frame's recipient during the current SP or TXOP.
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